Hartiavoimin kohti hyviä myyntisuorituksia

Valmistautuminen Turussa järjestettävään Best Seller kilpailuun on käynyt JAMKilla kuumana kevään ajan. Opiskelijat ovat treenanneet myyntikäynnin eri vaiheita, heidän suorituksiaan on sparrattu ja kulmia hiottu. Täytyy sanoa, että hartiavoimin, myynnin kärjen opiskelijat ovat harjoitelleet!

JAMKilla järjestettiin maaliskuun viimeisellä viikolla Value Selling myyntikilpailu, joka toimii myös karsintana valtakunnalliseen Best Seller kilpailuun. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 6 opiskelijaa. Tuomareina kilpailussa toimivat Niko Haapamäki Canonilta, Samuli Myllyharju MMA:lta sekä Harri Heinänen Jyväskylän kaupungilta. Lisäksi JAMKilta tuomarointiin osallistuivat Heli Toivola, Pertti Pernu sekä Sami Kalliomaa. Kilpailujoukkueen valmennuksesta vastasi tänä vuonna myynnin kärjen vetäjä, Päivi Könönen.

Kilpailupäivä oli jännittävä, opettavainen ja täynnä pursuavaa energiaa. Yksi kerrallaan, myynnin kärjen opiskelijat pääsivät vuorollaan heittäytymään myyjän rooliin. Päivä oli täynnä itsensä voittamisen tunnetta, onnistumisia ja osaamisen kasvua. 

Voittajaksi Value Selling kilpailussa 2017 tuli Mira Hämäläinen. Toiseksi ylsi Tuomas Kaleton ja kolmanneksi tuli Johanna Perttala. Canon palkitsi kärkikolmikon digikameroin. Myös MMA ja JAMK muistivat kilpailijoita palkintojenjakotilaisuudessa. Value Selling kilpailun kaksi parasta, Mira ja Tuomas lähtevät edustamaan JAMKia Best Seller kilpailuun.

Monelle kisasuoritus oli elämän ensimmäinen B2B-myyntikäynti. Palkitun kärkikolmikon ohella, kisassa nähtiin myös monia muita onnistuneita suorituksia. Opiskelijat kertoivat kilpailun jälkeen saaneensa tuomareiden antamasta palautteesta paljon eväitä jatkoa varten. Näiden eväiden vahvistamana on hyvä jatkaa kohti tulevaa Best Seller kilpailua ja ennen kaikkea kohti tulevia aitoja asiakaskohtaamisia.

Jaa

 

 

Sales Booster

Mercuri International toimi kevään 2019 Best Seller Competitionin Sales Boosterina. He "boostasivat" opiskelijoita kilpailuun erilaisin keinoin kevään aikana.

Katso, miten voit boostata oman myyntisi vauhtiin:

Myyjä asiakkaan liiketoiminnan kehittäjänä

Sales Booster -video 

Paisteja susille vai neuvottelutaitoja?

Onko myyntiorganisaationne täysi-ikäinen?

Kysy ja kuuntele

Motivaation merkitys ja johtaminen

Vastaväitemenetelmiä -video

 

-

Sosiaalinen media

   

                         

 

 


Kilpailussa 2019 mukana