Kevät on odotuksen aikaa

Kevät on odotuksen aikaa, niin luonnon kukoistuksen odottamisen, kuin kesäsuunnitelmien suunnittelun tai vaikka jokavuotisten jääkiekon MM-kisojen osalta. Tänä keväänä on jännitystä luvassa myös Best Seller Competitionin myötä minulle aivan uudella tavalla.

Oli etuoikeus päästä kokemaan Best Seller Competition aikoinaan Haaga-Helian opiskelijana ja nyt koulusta valmistuneena kilpailun sponsorin näkökulmasta. Vain pari vuotta takaperin nautin kisatunnelmasta Haaga-Helian opiskelijan näkökulmasta. Silloin hieman epävarmana siitä minkälainen kilpailutilanne olisi ja miten opittuja teorioita voitaisiin hyödyntää. Nyt jännitän oppilaiden puolesta samoja asioita. Työelämä myynnin parissa on vahvistanut minulle Best Seller Competitionissa tarvitut taidot: asiakastuntemus, tilannetaju, tavoitteellisuus ja päällimmäisenä asiakkaan kuuntelemisen taidot. Myyjän hyveenä tiedostan myös johtajuuden. Tarkoittaen kykyä hahmottaa nopeastikin vaihtuvia tilanteita ja johtaa vastoinkäymisiä voittoon sitkeydellä. Myyjän ei tarvitse tietää tai olla kaikkea välttämättä, mutta myyjän tulee olla linkki ja lisäarvo asiakkaan ja myyjän edustaman yrityksen välillä.

Tapaamme pian itse tapahtumassa ja toivotan kaikille mukavaa odotuksen aikaa Best Seller Competitionin kuin kevään osalta! Kisaajille vielä tsemppinä vanha viisaus ”matka voi olla tärkeämpi kuin itse päämäärä”

Lauri Vuori
Account Manager
Oy Dell Ab

Jaa

 

 

Sales Booster

Mercuri International toimi kevään 2019 Best Seller Competitionin Sales Boosterina. He "boostasivat" opiskelijoita kilpailuun erilaisin keinoin kevään aikana.

Katso, miten voit boostata oman myyntisi vauhtiin:

Myyjä asiakkaan liiketoiminnan kehittäjänä

Sales Booster -video 

Paisteja susille vai neuvottelutaitoja?

Onko myyntiorganisaationne täysi-ikäinen?

Kysy ja kuuntele

Motivaation merkitys ja johtaminen

Vastaväitemenetelmiä -video

 

-

Sosiaalinen media

   

                         

 

 


Kilpailussa 2019 mukana