Hyväksi myyjäksi ei synnytä

 

Myyntitaitojen oppiminen kiinnostaa nyt opiskelijoita. TAMKin myyntiosaamisen tradenomikoulutuksessa on tällä hetkellä yli 100 aikuisopiskelijaa. Lisäksi viime vuonna TAMKissa aloitti ensimmäinen kansainväliseen myyntiin ja myynnin johtamiseen keskittyvä ylempi AMK-koulutus, jossa opiskellaan moniammatillisissa tiimeissä B2B-myyntiä ja myynnin johtamista.  

Uunituoreena ja valtakunnallisesti merkittävänä muutoksena aloitti vuoden alusta toimintansa Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun muodostama uusi korkeakouluyhteisö, joka mahdollistaa yhteistyön myynnin opetuksen saralla aivan uudella tasolla. Tulevaisuus näyttää siis erittäin valoisalta! 

Osallistuin itse viime vuonna ensimmäistä kertaa TAMKin Y-kampuksella toteutettavaan Best Seller Competition -kurssiin valmentajana. Kokemus oli juuri niin hyvä kuin osasin odottaa. Oli upeaa nähdä, miten opiskelijoiden myyntitaidot ottivat ison askeleen eteenpäin myyntivalmennuksen ja kilpailun aikana. Opiskelijat olivat innostuneita ja erittäin kiinnostuneita oppimaan ratkaisumyyntiä. Ehkä parasta onkin juuri se, että kilpailu mahdollistaa myyntiosaamisen kehittymisen hauskalla ja innostavalla tavalla.  

Hyväksi myyjäksi ei synnytä, vaan siksi opitaan opiskelun, harjoittelun, työkokemuksen, virheiden ja onnistumisien kautta. Best Seller Competition auttaa tässä tavoitteessa eteenpäin tarjoamalla hauskan ja turvallisen oppimisympäristön.  

 

Mika Jokinen 
Myynnin Lehtori 
Tampereen ammattikorkeakoulu 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mikatjokinen/ 

Jaa

 

 

Sales Booster

Mercuri International toimi kevään 2019 Best Seller Competitionin Sales Boosterina. He "boostasivat" opiskelijoita kilpailuun erilaisin keinoin kevään aikana.

Katso, miten voit boostata oman myyntisi vauhtiin:

Myyjä asiakkaan liiketoiminnan kehittäjänä

Sales Booster -video 

Paisteja susille vai neuvottelutaitoja?

Onko myyntiorganisaationne täysi-ikäinen?

Kysy ja kuuntele

Motivaation merkitys ja johtaminen

Vastaväitemenetelmiä -video

 

-

Sosiaalinen media

   

                         

 

 


Kilpailussa 2019 mukana