No nyt oppii jotain ihan uutta!

--- totesi myynnin tradenomiopiskelija, kun myyntivalmennuskurssille osallistui. Uuden oppiminen on ollut käsin kosketeltavaa, kun jokainen opiskelija vuorollaan on ottanut myyjän roolin ja harjoitellut aloitusta ja tarvekartoitusta ostajaa esittävän valmentajan kanssa. Vieressä keskustelua kuuntelevat opiskelijakaverit, jotka ovat valmiina poimimaan - luvan kanssa - hyviä sanoituksia mukaan omaankin myyntipuheeseensa. On nimittäin yllättävän haastavaa löytää ne omat hyvät ja luontevat tavat sanoittaa asioita.

Tällä hetkellä mennään aloituksessa ja tarvekartoituksessa. Oivalluksia on syntynyt mm. sen ympärillä, mitä ne nykytilakysymykset oikeastaan ovat ja mihin niitä tarvitsee. Jos haluaa saada asiakkaan puhumaan, se ei onnistu esittämällä satunnaisia sulkevia kysymyksiä, joihin voi vastata vain kyllä tai ei. On taitolaji kysyä yksinkertaisia, tehokkaita ja avoimia nykytilaa kartoittavia kysymyksiä, jotka liittyvät toinen toisiinsa ja joiden avulla rakennetaan polkua kohti ratkaisun esittämistä tunnistettu asiakashyöty edellä.

Turkulaisia myyntivalmennettavia luotsaavat tänä keväänä Sini Jokiniemi ja Sirpa Hänti. Kuvassa myynnin yliopet ovat Rollins Collegen Sales Educator’s Academy –valmennuksessa (tai siis tauolla yliopiston puutarhassa) Orlandossa kesäkuussa 2015. Valmentajatkin tarvitsevat valmennusta, jotta voivat tukea myynnin opiskelijoita kohtaamaan niitä liike-elämän entistä vaativampia ja tietävämpiä ostajia.

#bestsellercomp #TUAS #salesexcellencecenter

Jaa

 

 

Sales Booster

Mercuri International toimi kevään 2019 Best Seller Competitionin Sales Boosterina. He "boostasivat" opiskelijoita kilpailuun erilaisin keinoin kevään aikana.

Katso, miten voit boostata oman myyntisi vauhtiin:

Myyjä asiakkaan liiketoiminnan kehittäjänä

Sales Booster -video 

Paisteja susille vai neuvottelutaitoja?

Onko myyntiorganisaationne täysi-ikäinen?

Kysy ja kuuntele

Motivaation merkitys ja johtaminen

Vastaväitemenetelmiä -video

 

-

Sosiaalinen media

   

                         

 

 


Kilpailussa 2019 mukana