Opiskelijat

Kilpailuun osallistuvissa korkeakouluissa järjestetään myyntikilpailuun valmentava valinnainen opintojakso. Myyntivalmennuksessa hiotaan opiskelijan myyntitaitoja asiakkaan kohtaamisessa pääsääntöisesti roolipeliharjoituksin.
 
Valmennuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota kilpailun arviointikriteerien mukaisen suorituksen rakentamiseen. Alkuerien ostajaan ja hänen edustamaansa yritykseen liittyvä kuvaus luovutetaan opiskelijoille valmennuksen alussa. Pääyhteistyökumppani perehdyttää opiskelijat kilpailussa myytävään ratkaisuun.

     

Alina Venermo

vuoden 2017 voittaja

"Kisa antoi lisää itsevarmuutta, motivoi kehittymään ja verkostot työelämään ovat sen myötä kasvaneet."

Salla Pantsar

vuoden 2016 voittaja

"Pitkän pähkäilyn jälkeen uskaltauduin yrittämään koulun Best Seller kisajoukkueeseen, ja onneksi uskaltauduin! Kisassa tajusin sen, että sillä miten myy on loppupeleissä suurempi rooli kuin itse myytävällä tuotteella. Lukuisten koulussa tehtyjen harjoitusten jälkeen itse kilpailun myyntitilanne tuntui luonnolliselta. Kisa antoi oivallisen tilaisuuden omien taitojen näyttämiseen eri yrityksen edustajille ja tätä kautta se avasi mahdollisuuksia myös tulevaisuuteen."

Wilma Vilen

vuoden 2015 voittaja

"Best Seller -kisa ja siihen valmistava kurssi olivat parasta ammattikorkeassa.Kurssilla sai tehotreenin myyntipuherunkoon ja täten loistavan pohjan kisaa varten. Itse kisapäivänä pääsi haastamaan itseään ja oppimaansa. Oli hienoa miten yritykset olivat täysillä mukana luomassa todentuntuista myyntitilannetta. Juuri yritysten mukana olo loi hyvät mahdollisuudet verkostoitumiselle ja itsensä markkinoimiselle työelämää ajatellen. Tunnelma kisapäivänä oli huikea, kaikki tsemppasivat ja antoivat vinkkejä toisilleen."

Juho Ojama

Vuoden 2014 voittaja

"Kilpailu oli huikea mahdollisuus brändätä itseään, saada näkyvyyttä työelämässä, kehittyä, näyttää omia taitojaan, laajentaa omaa mukavuusaluettaan ja verkostoitua. Kilpailu vaatii paljon harjoittelua ja epämukavuusalueelle menemistä, mutta kova työ palkitaan."

 

Jaa

 

 

Sosiaalinen media

   

                 

 

 


Kilpailussa 2017 mukana