Tervetuloa Turkuun

 

On valtavan hienoa, että Best Seller Competition 2017 on jo ovella. Jyväskylän, Haaga-Helian, Tampereen ja Turun innovatiiviset myyntiopiskelijat ovat treenannet ahkerasti koko alkuvuoden ja nyt kaikki ovat valmiina kansalliseen koitokseen.

Me turkulaiset olemme äärettömän innoissamme saadessamme emännöidä ja isännöidä tämän vuoden kilpailua! Tämä on hienoa näin Suomen 100-vuotis juhlavuonna!

Turku ja Turun seutu on ollut ja on positiivisessa taloushuumassa. Turun AMK on ylpeä saadessaan olla tiivisti mukana kehittämässä niin aluetta kuin koko Suomeakin.

Lämpimästi tervetuloa Turkuun!

 

Ajatusten Aamiaisesta poimittua – sopii enemmän kuin hyvin teemaan:

Ajatusten Aamiainen ti 4.4.2017
 

MITÄ ASIAKAS HALUAA?

Hän haluaa luottaa myyjään. Hän haluaa tulla vakuuttuneeksi myyjän rehellisyydestä. Hän saattaa jopa haluta pitää myyjästä. Toiseksi asiakas haluaa ostaa omaan tarpeeseensa ja hän toivoo myyjän ymmärtävän tämän tarpeen. Hän ei ole ostamassa, jotta asiakaspalvelija saisi bonuksia tai yrityksen liikevaihto kasvaisi. Hän on ratkaisemassa rahalla omaa ongelmaansa. Asiakas toivoo, että hänestä välitetään ja että häntä arvostetaan. Lisäksi asiakas toivoo, että hänestä välitetään myös kaupanteon jälkeen. Mitä suurempi ostos, sen herkempi on silloin asiakkaan mielentila.

 

Katri Salonen
BSC 2017 kilpailun johtaja

 

Jaa

 

 

Sales Booster

Mercuri International toimi kevään 2019 Best Seller Competitionin Sales Boosterina. He "boostasivat" opiskelijoita kilpailuun erilaisin keinoin kevään aikana.

Katso, miten voit boostata oman myyntisi vauhtiin:

Myyjä asiakkaan liiketoiminnan kehittäjänä

Sales Booster -video 

Paisteja susille vai neuvottelutaitoja?

Onko myyntiorganisaationne täysi-ikäinen?

Kysy ja kuuntele

Motivaation merkitys ja johtaminen

Vastaväitemenetelmiä -video

 

-

Sosiaalinen media

   

                         

 

 


Kilpailussa 2019 mukana